Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gravad Laks med sennepsdressing

Gravad Laks med sennepsdressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Frydahl

Indsendt :


Gravad Laks med sennepsdressing, billede 4 Gravad Laks med sennepsdressing, billede 1 Gravad Laks med sennepsdressing, billede 2 Gravad Laks med sennepsdressing, billede 3
Fotograf: Frydahl  

Ingredienser:
 Gravad Laks:
2 laksefileter med skind.
1 spsk.brunt farin
1 spsk.salt
1 tsk.hvid peber (kan undlades)
 rigtig meget tørret dild
 
 Senneps dressingen:
2 spsk.sukker
2 spsk.eddike
5 spsk.piskefløde
2 tsk.engelsk sovs
200 g.mayonæse ( eller skyr)
1 frisk bundt dild
10 dråbercitron
 


Opskrift:

Frys de 2 laksesider i 24 timer for at eliminere evt. fiskeparasitter - tø langsomt op i køleskabet.
Bland brunt farin, salt, peber, dild og gnid det på laksens kødsider. Kødsiderne lægges mod hinanden.
Det hele lægges i et fad med pres. Vendes efter 1 døgn.
Laksen er færdig efter 1 døgn på begge sider.
Ved servering skrabes blandingen væk og der skæres fra hale mod hoved og pyntes med frisk dild.

Sennepsdressing:
alle ingredienserne røres godt og trækker i køleskab 24 timer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9027 gange,
og udskrevet 23 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu