Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsinmarmelade med Whisky fra Paradishus

Appelsinmarmelade med Whisky fra Paradishus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Kg.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Per Wistisen

Indsendt :





Ingredienser:
6 appelsiner (1,5 kg)
1000 g.sukker
1 dl.vand
100 g.smuttede mandler
 Vaniljekorn fra 2 stænger
1 brevgeleringspulver til 1,5 kg frugt
5 spsk.whisky
 Atamon
 


Opskrift:

Appelsinerne hakkes i en kødhakker og hældes derefter i en gryde sammen med sukker og vand.
Koges ved middel varme en halv times tid.
Gem ca 100 gram af sukkeret og bland det med geleringsoulveret og vaniljekorn.
Kom vaniljen og sukker/ geleringspulver blandingen og de hakkede mandler i de sidst 5 min af kogningen.
Til slut tilsættes whisky og en kapselfuld Atamon, hvorpå marmeladen hældes på rene afvaskede glas der herefter lukkes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 2670 gange,
og udskrevet 28 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu