Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Appelsinmarmelade med Whisky fra Paradishus

Appelsinmarmelade med Whisky fra Paradishus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Kg.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Per Wistisen

Indsendt :



Ingredienser:
6 appelsiner (1,5 kg)
1000 g.sukker
1 dl.vand
100 g.smuttede mandler
 Vaniljekorn fra 2 stænger
1 brevgeleringspulver til 1,5 kg frugt
5 spsk.whisky
 Atamon
 
Opskrift:
Appelsinerne hakkes i en kødhakker og hældes derefter i en gryde sammen med sukker og vand.
Koges ved middel varme en halv times tid.
Gem ca 100 gram af sukkeret og bland det med geleringsoulveret og vaniljekorn.
Kom vaniljen og sukker/ geleringspulver blandingen og de hakkede mandler i de sidst 5 min af kogningen.
Til slut tilsættes whisky og en kapselfuld Atamon, hvorpå marmeladen hældes på rene afvaskede glas der herefter lukkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 3374 gange,
og udskrevet 48 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu