plader chokolade jeg bruger mørk fra Rema den med flag200 g. plader chokolade jeg bruger mørk fra Rema den med flag
Overtræk: Overtræk:
2
blade husblas 2 blade husblas
5
dl.
piskefløde 5 dl. piskefløde
300
g.
mørk chokolade 300 g. mørk chokolade
Opskrift:
Kagen
Pisk sukker, æg,vanillesukker og bagepulver til en luftig masse mos bananerne med en gaffel og hak chokoladen og rør det i massen og tilsidst tilsæt mel og rør det godt sammen. Også i ovnen ved 200 oC i 30-60min afhænger af om det er en ny eller gammel ovn så mit råd hold øje med den efter hånden som den halve time er gået. OBS jeg bruger alm. Ovn.
Overtræk (ikke en nødvendighed men kan bruges hvis man ønsker det og den her er go.)
Udblød husblassen i koldt vand. Bring ¼ l fløde næsten i kog. Pres vandet af husblassen og smelt den i den varme fløde. Hak chokoladen og hæld den brandvarme fløde i og kør cremen til en glat masse. Pisk resten af fløden til skum, fold det i chokoladen, rør den glat og afkøl. Overtræk kagen med cremen
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 2296 gange, og udskrevet 34 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider