Karameller på den lette måde

Karameller på den lette måde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
100 g.brun farin
100 g.smør
1 ds.kondenseret mælk (397 g)
 
Opskrift:
Smør farin og smør i en gryde sammen, til farinen er helt opløst.
Hæld mælken ved og kog ved lav temperatur i ca ti minutter, til det begynder at tykne.
Sæt den færdige masse i køleskabet i 30 minutter for at få en lettere temperatur at arbejde med.
Form karamellerne.

TIP: Du kan tilføje f.eks. lakridspulver eller andre sjov ting, mens massen koget, hvis du ønsker en anden smag end den normalt karamelsmag.


karakterer:
Opskriften er vist 4755 gange,
og udskrevet 48 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu