kondenseret mælk (397 g)1 ds. kondenseret mælk (397 g)
Opskrift:
Smør farin og smør i en gryde sammen, til farinen er helt opløst.
Hæld mælken ved og kog ved lav temperatur i ca ti minutter, til det begynder at tykne.
Sæt den færdige masse i køleskabet i 30 minutter for at få en lettere temperatur at arbejde med.
Form karamellerne.
TIP: Du kan tilføje f.eks. lakridspulver eller andre sjov ting, mens massen koget, hvis du ønsker en anden smag end den normalt karamelsmag.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4404 gange, og udskrevet 44 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider