Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karameller på den lette måde

Karameller på den lette måde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
SlikRet : Slik - Diverse slik

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.brun farin
100 g.smør
1 ds.kondenseret mælk (397 g)
 


Opskrift:

Smør farin og smør i en gryde sammen, til farinen er helt opløst.
Hæld mælken ved og kog ved lav temperatur i ca ti minutter, til det begynder at tykne.
Sæt den færdige masse i køleskabet i 30 minutter for at få en lettere temperatur at arbejde med.
Form karamellerne.

TIP: Du kan tilføje f.eks. lakridspulver eller andre sjov ting, mens massen koget, hvis du ønsker en anden smag end den normalt karamelsmag.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3260 gange,
og udskrevet 22 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu