Sukkerfri Appelsinmarmelade

Sukkerfri Appelsinmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 små glas

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Corinna

Indsendt :      Red :
Sukkerfri Appelsinmarmelade, billede 4 Sukkerfri Appelsinmarmelade, billede 1 Sukkerfri Appelsinmarmelade, billede 2 Sukkerfri Appelsinmarmelade, billede 3
Fotograf: Corinna  

Ingredienser:
 Marmelade:
4 usprøjtede appelsiner
1 usprøjtet citron
5 dl.vand
2 tsk.vaniljepulver
3 spsk.Stevia pulver
 
 Efter kogning:
2 dl.vand
1 brevgrøn melatin
 
Opskrift:
Vask appelsiner og citron. Skær bunde og toppe af og kasser dem. Skær dem i skiver og skær skiverne i små terninger med skræl. Fjern alle de kerner, du møder på vejen.
Kom appelsin- og citronterninger og vand op i en gryde og kog det hele ved middel varme under låg i 20-25 minutter. Rør i det indimellem.
Tag låget af og lad marmeladen koge videre uden låg i ca. 15 minutter eller til den tykner let. Anvend stavblender til at blende marmeladen, så den får lige netop den konsistens, du ønsker.
Tilsæt 2 dl vand. Kog marmeladen op igen og rør et brev grøn Melatin i, kog ca 2 min.
Skyl de rengjorte glas med Atamon eller en spsk alkohol/ snaps (hvis du har det), hæld marmeladen i glassene. Lad glassene stå i 10 minutter og luk dem til. Opbevar appelsinmarmeladen i køleskabet. Den kan holde sig her i minimum en måned.





karakterer:
Opskriften er vist 19462 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-09 17:12:58
Den opskrift dur ikke. Der er ALT for meget stevia og melanin i. Det smager simpelthen ikke godt.