+kanelsukker til at drysse over kagerne, inden de kommer i ovnen. +kanelsukker til at drysse over kagerne, inden de kommer i ovnen.
Opskrift:
Start med at smelte smørret i en gryde, tilsæt mælk og giv det et hurtigt opkog. Imens piskes sukker og æg til en luftig masse. Når mælk- og smørblandingen er kølet af, blandes den sammen med æggemassen. Rør appelsinsaften i, og kom herefter resten af ingredienserne i.
Dejen fordeles ud i formene, jeg fik 12 muffins ud af det. Drys kagerne med lidt kanelsukker, og bag dem i alm. ovn ved 225 grader i 10-12 minutter på midterste rille.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2730 gange, og udskrevet 57 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider