Kanelsnegle uden gær

Kanelsnegle uden gær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Desse1990

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2.5 dl.Mælk
3 tsk.Bagepulver
60 g.Sukker
0.5 tsk.Salt
100 g.Margarine
600 g.Hvedemel
 
 Fyld:
100 g.Brun farin
100 g.Blød(ikke flydende) Margarine
6 tsk.Stødt kanel
 
Opskrift:
Bland tørvare.
Kom margarine og mælk i.
Ælt til det bliver en lind dej.
Rul den ud i en lang pølse.
Brug kagerullen til at lave den til et "rektangel".
Bland fyldet, og smør i.
Rul den hårdt sammen, og skær i ca 24 stk.
Put dem på en bageplade med bagepapir.
Pensel dem med æg.
Sæt dem i en forvarmet ovn ved 200 c. alm. ovn.
Lad dem bage i ca. 12-15 min.
Afkøl på en rist.

Pynt evt. med glasur.


Beskrivelse:

Kanelsnegle uden gær

Du er sikkert vant til at anvende gær, når du skal bage. Nogle ønsker dog at undgå gær i deres bagværk. Heldigvis kan gæren i de klassiske kanelsnegle erstattes med bagepulver, så du nemt kan bage kanelsnegle uden gær.

Hvad er gær?

Gær består af levende gærceller, som nedbryder dejens sukkerarter, og derved dannes der kuldioxid, som får dejen til at hæve op og gøre bagværket lækkert og luftigt.

Gær findes både i frisk og tør format. Frisk gær skal opbevares i køleskabet, og gerne i det papir som det kom i. Det gør, at levetiden forlænges samtidig med, at der ikke opstår mug eller bakterier i gæren. Tørgær kan holde sig i længere tid, men kræver mere arbejde.

Frisk gær kommer i en pakke af 50 gram, mens tørgær kommer i en pose af 11 gram. Mængden af gær er den samme, når du kommer det i bagværket, det kræver dog en anelse mere snilde at afveje tørgær. Hvis der skal bruges 25 g frisk gær svarer til ca. til halvdelen af posen med tørgær.

Vandet, som gæren røres ud i, må ikke være varmere end 37 grader, ellers slås gærcellerne ihjel. Tørgær skal, modsat frisk gær, røres direkte i melet, hvor det efterfølgende skal æltes grundigt igennem.

karakterer:
Opskriften er vist 16355 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu