Bland tingene i en gryde med tyk bund og smelt dem ved svag varme.
Når massen er smeltet, skruer du op for varmen, til det bobler.
Når det bobler, skruer du lidt ned igenog lader det småkoge i cirka 1/2 time.
Rør ikke for meget i gryden, så bliver karamellerne grynede.
Når karamellerne er laver:
Kom bagepapir i bunden af en bradepande, hæld karamelmassen op i og lad det køle lidt.
Skær det i terninger med en varm kniv.
Når det er helt koldt, kan du brække det i små stykker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 1619 gange, og udskrevet 44 gange.
Kommentarer
Johanne B. - 2015-12-08 21:13:29 de er gode, men man kan også putte kokos i.
sine l - 2015-04-18 12:27:51 de er faktisk meget gode. det synes jeg og min mand
simon - 2015-03-07 15:41:46 de er fede, mand. jeg eeeelsker dem :)
- 2015-02-18 20:33:56 karamellerne er fine nok men det bliver faktisk til 3-4 personer😁
Lena-pigen - 2015-02-16 19:52:51 UPS!!! Det er ikke til een person men til 4-5.
UNSDKYLD! Sorry,sorry;)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider