| |
|
Marinde til champignon
Marinde til champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | dl. | olie1 dl. olie | 0.5 | | citron, saft heraf0.5 citron, saft heraf | 1.5 | spsk. | honning1.5 spsk. honning | 1 | fed | hvidløg1 fed hvidløg | | | salt salt | | | pebber pebber | | lidt | tomatpure/ketchup lidt tomatpure/ketchup | | | |
| |
Hele rensede champignon ligges i lagen under tæt låg min. en time... jo længere jo bedre.
Virkelig gode til panden, men også på spyd på grillen.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1231 gange, og udskrevet 45 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|