Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marinde til champignon

Marinde til champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bibber

Indsendt :



Ingredienser:
1 dl.olie
0.5 citron, saft heraf
1.5 spsk.honning
1 fedhvidløg
 salt
 pebber
 lidttomatpure/ketchup
 
Opskrift:
Hele rensede champignon ligges i lagen under tæt låg min. en time... jo længere jo bedre.
Virkelig gode til panden, men også på spyd på grillen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1146 gange,
og udskrevet 42 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu