Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinde til champignon

Marinde til champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bibber

Indsendt :





Ingredienser:
1 dl.olie
0.5 citron, saft heraf
1.5 spsk.honning
1 fedhvidløg
 salt
 pebber
 lidttomatpure/ketchup
 


Opskrift:

Hele rensede champignon ligges i lagen under tæt låg min. en time... jo længere jo bedre.
Virkelig gode til panden, men også på spyd på grillen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 906 gange,
og udskrevet 27 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu