| |
|
Laksemousse af Østersølaks
Laksemousse af Østersølaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
160 | g. | laks, røget, udskåret 160 g. laks, røget, udskåret | 1/4 | bdt. | persille 1/4 bdt. persille | 1/2 | stk. | lime 1/2 stk. lime | 20 | g. | smør 20 g. smør | 4 | stk. | hvidløg 4 stk. hvidløg | 40 | g. | lolo rossa-salat 40 g. lolo rossa-salat | 20 | g. | frisésalat 20 g. frisésalat | 1 | stk. | skalotteløg 1 stk. skalotteløg | 4 | spsk. | creme fraiche, 9% 4 spsk. creme fraiche, 9% | 4 | skive | toastbrød, lyst 4 skive toastbrød, lyst | 4 | stk. | cherrytomat 4 stk. cherrytomat | | | |
| |
Laksestykket finthakkes, evt. i blender, creme fraiche, finthakket løg og persille (ca. ½ tsk) røres i, konsistensen skal være som rørt fars.
Der smages til med peber, laksen er salt nok i sig selv.
En skive brød skæres i terninger, der ristes på en pande i lidt smør og knust hvidløg efter smag.
Anret moussen i en skål af salatblade, pynt med brødcroutoner, limeskiver uden skræl og en delt cherrytomat, evt. en kvist dild.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 22411 gange, og udskrevet 877 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|