Træskoringe
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Ole Simonsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mel sukker bagepulver og vaniljesukker. Skær smørret i småstykker ned i blandingen. Tilsæt æggene, og ælt det sammen til dejen er samlet.
Del dejen i 4 lige store stykker. Tril til stænger ca. 40 cm lange eller hvilken længde der passer til bagepladen. Læg stængerne på en bageplade med bagepapir og bag dem på midterste rille i alm ovn ved 200 grader C. Alm. ovn i 15- 20 minutter. Tag stængerne ud og lad dem afkøle lidt. Dæmp ovnvarmen til 125 grader C. alm. ovn. Skær kagerne forsigtigt ud i små skiver. ca. 25 i hver stang (ca. 1.5 cm.). Vend dem en kvart omgang så de lægger på skærefladen og stil dem tilbage på bagepladen med lidt mellemrum mellem kagerne. Tør dem midt i ovnen ved 125 grader C. Alm. ovn i ca. 2 timer. Tips: Kaldes også for Danske Biscotti. Stængerne kan evt. drysses med kanelsukker inden de stilles i ovnen første gang. |
|
Opskriften er vist 11030 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne