Hüttemeiers bamsehorn

Hüttemeiers bamsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
350 g.Hvedemel
100 g.Margarine
1.4 dl.mælk
50 g.Gær
2 æg
3 spsk.Sukker
 lidtsalt
 
 Pynt:
 Æg til pensling
 hakkede mandler
 
 Fyld:
 Marcipan
 chokolade
 hindbærmarmelade
 eller lign
 
Opskrift:
Smørret hakkes ud i melet – læg lidt mel til side til æltning. Samle dejen med æg, sukker og salt. Gær smuldres i. Mælken tilsættes og det hele æltes let, dejen skal være blød.

Dejen rulles ud til en stor pandekage og deles i 12 trekanter (som når man skærer pizza)

Fyldes lægges i den brede ende. Hornene rulles sammen fra den brede ende mod spidsen og lægges på en bageplade. Skal hæve ved stuetemperatur, tildækket, i 20 min.

Pensles med æg og drysses med hakkede mandler.

Bages midt i ovnen ved 225 °C i 8-10 min.


karakterer:
Opskriften er vist 3349 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu