rapsolie til svitsning Lidt rapsolie til svitsning
Opskrift:
Skær kødet i små tern.
Snit grøntsagerne. Hold brokolien for sig selv.
Hald lidt rapsolie i en stegegryde og varm det op. Tilsæt karry og lad det brænde af. Tilsæt kødet og rør i det til det har skiftet farve. tilsæt porrer, gulerødder og selleri og lad dem svitse med et øjeblik. Tilsæt bouillon terninger, vand og salt og bring gryden i kog. Lad suppen koge i fem minutter. Tilsæt brokolien og giv det et opkog i et minut. Tilsæt fløden
og bring suppen i kog. Færdig!
Jeg plejer at servere suppen med løse ris. Og en halv bolle med ost. Som har været en tur i ovnen ved 180 gr til osten er smeltet. Velbekomme
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(6 stemmer)
Opskriften er vist 6320 gange, og udskrevet 72 gange.
Kommentarer
Linda frederiksen - 2015-11-30 13:12:43 Personlig må godt få lidt mere karry
Ole simonsen - 2015-01-30 14:56:38 Prøv at undlade fløden. Skræl et æble og skær det i tern, og put det i suppen i stedet for.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider