Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling-karry suppe

Kylling-karry suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ole Simonsen

Indsendt :





Ingredienser:
450 g.kylling fileter
3 små porrer
4 store gulerødder
0.25 selleri
0.5 brokolli
3 tsk.karry
2 bouillon terninger
1 tsk.salt
2 l.vand
1 dl.piskefløde
 Lidtrapsolie til svitsning
 


Opskrift:

Skær kødet i små tern.
Snit grøntsagerne. Hold brokolien for sig selv.
Hald lidt rapsolie i en stegegryde og varm det op. Tilsæt karry og lad det brænde af. Tilsæt kødet og rør i det til det har skiftet farve. tilsæt porrer, gulerødder og selleri og lad dem svitse med et øjeblik. Tilsæt bouillon terninger, vand og salt og bring gryden i kog. Lad suppen koge i fem minutter. Tilsæt brokolien og giv det et opkog i et minut. Tilsæt fløden
og bring suppen i kog. Færdig!
Jeg plejer at servere suppen med løse ris. Og en halv bolle med ost. Som har været en tur i ovnen ved 180 gr til osten er smeltet. Velbekomme




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 4988 gange,
og udskrevet 40 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Linda frederiksen  -  2015-11-30 13:12:43
Personlig må godt få lidt mere karry


Ole simonsen  -  2015-01-30 14:56:38
Prøv at undlade fløden. Skræl et æble og skær det i tern, og put det i suppen i stedet for.