Røget østersølaks med salat

Røget østersølaks med salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
280 g.laks, røget, udskåret
80 g.lollo rossa salat
80 g.Friséesalat
40 g.feldsalat
40 g.basilikum, frisk
8 stk.cherrytomat
4 stk.kuvertflute
1.5 spsk.balsamico, vineddike
1.5 spsk.vand,
1.5 spsk.olivenolie
2 stk.skalotteløg
 
Opskrift:
Salaten skylles godt, duppes tør og hånddeles i passende stykker, laksen skæres i fine skiver. Olie, vand og balsamico blandes med finthakket skalotteløg og grofthakket basilikum, smages til med salt og peber. På tallerkenen lægges først rød, så grøn salat og til sidst feldsalat i top som en blomst, laksen lægges op ad salaten (fordelt), olie-eddike dressingen hældes over.

Lidt basilikum rundt på kanten som pynt afsluttet med cherrytomat.





karakterer:
Opskriften er vist 9459 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu