Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chimay sauce

Chimay sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2.5 dl.chimay bleu
 Saften fra 2 usprøjtede appelsiner ca. 2.5 dl.
1 spsk.Oscar andebouillon pulver
2.5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Øl, appelsinsaft og andebouillonpulver kommes i en gryde. Koges ind til det er helt tykt som sirup. Tilsæt piskefløde og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 750 gange,
og udskrevet 20 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu