Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget laks og julesalat med ricottacreme

Røget laks og julesalat med ricottacreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
8 skiverøget laks
8 bladeaf julesalat
 citronsaft
 basilikum til pynt
 
 creme:
150 g.ricottaost
3 spsk.friskhakket basilikum
1 spsk.purløg
3 spsk.citronsaft
1 fedhvidløg, knust
 salt
 peber fra kværn
 


Opskrift:

Ingredienserne til cremen blandes. Julesalatbladene dryppes med citronsaft, og en skive røget laks vikles rundt om den nederste del af bladet. Cremen fyldes i. Pyntes med de miderste blade fra julesalaten og friske basilikumblade.

Serveres med mørkt, groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13054 gange,
og udskrevet 440 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Carina Lundahl  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift er virkelig god, hvis man ønsker en anderledes laks til frokost eller forret. Jeg har selv lavet den til frokostbord.