Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vores stegte sild i eddike

Vores stegte sild i eddike, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :





Ingredienser:
6-8 sildefilet
 Rugmel
 Salt
 Peber
 
 Stegning:
 Olie
 Smør
 
 Eddikelage:
9 dl.eddike
450 g.sukker
3 laurbærblade
18 hele peberkorn
2 tsk.atamon
 
 Pynt:
400 g.skrællede løg
 


Opskrift:

Tør sildefileterne, fjern evt rygben og giv dem et snit i kanten på begge sider af silden. Vend sildefileterne i rugmel blandet med salt og peber. Smelt fedtstoffet, og steg sildefileterne gyldne. Læg dem på fedtsugende papir.

Bland eddike, sukker, laurbærbærblade og peberkorn og giv den et opkog. Tag den fra varmen, og tilsæt atamon. Lad lagen blive kold.

Skær løgene i tynde skiver. Læg de stegte sild i en skål sammen med løgene der lægges lagvis mellem sildene.

Hæld lagen over og lad sildene trække mindst et døgn







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 2987 gange,
og udskrevet 56 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-05-29 18:10:16
Rigtig god opskrift