Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varmrøget laks med æbleflæsk

Varmrøget laks med æbleflæsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.varmrøget laks
100 g.bacon i tern
100 g.smør
1 stortløg, finthakket
2 storemadæbler, i små tern
 salt
 peber
 


Opskrift:

Bacon ristes af i smørret ved middel varme. Løg og æble tilsættes og steges et par min. Krydres med salt og peber. Laksen lunes i ovnen ved 200 grader i 5-8 min. Anrettes på fad med æbleblandingen. Pyntes med frisk timian.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17947 gange,
og udskrevet 566 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Brian Baggesen  -  2011-04-08 19:48:37
Bacon må aldrig ristes af i smør;baconen kommer til at smage af smør.En varm pande, og hurtig svitsed, så bevarer baconet sin dejlige smag.


  -  2010-10-07 16:57:01
Det var godt nok meget smör!


aage  -  0000-00-00 00:00:00
Den er rigtig god