svampe helst kanteraller2-300 g. svampe helst kanteraller
125
g.
smør(rigeligt som Price siger)125 g. smør(rigeligt som Price siger)
2-3
fed
hvidløg2-3 fed hvidløg
2.5
dl.
piskefløde (Hvis til sauce)2.5 dl. piskefløde (Hvis til sauce)
kraftig oksebouillon i ½-1 dl vand kraftig oksebouillon i ½-1 dl vand
1
tsk.
revet muskatnøt1 tsk. revet muskatnøt
Salt Salt
Peber Peber
Opskrift:
Hak svampene groft og kom dem på en pande med smeltet smør. Evt. hold lidt igen med noget af smøret, til en del af vandet er dampet af svampene.
Damp/rist nu svampene af til de er blevet "al dente", det tager et stykke tid. Tilsæt løbende alt smøret, muskatnød og hvidløg.
Når svampene er dampet godt ind, smages til med salt og peber. Nu har du en lækker stuvning, som smager fantastisk på et stykke ristet brød.
Hvis det sauce du er ude efter fortsætter du lidt endnu, ved at komme vand med oksebouillon i.
For det bedste resultat, laves alt ovenstående dagen før og sættes herefter i køleskab.
Før servering hældes fløden i og saucen koges lige op og smages endeligt til.
Voila en fantastisk svampesauce til især oksekød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 3270 gange, og udskrevet 66 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider