Svampestuvning / Sauce

Svampestuvning / Sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : JJ

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2-300 g.svampe helst kantareller
125 g.smør
2-3 fedhvidløg
2.5 dl.piskefløde
 kraftig oksebouillon i ½-1 dl vand
1 tsk.Muskatnød, friskrevet
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Hak svampene groft og kom dem på en pande med smeltet smør. Evt. hold lidt igen med noget af smøret, til en del af vandet er dampet af svampene.
Damp/rist nu svampene af til de er blevet "al dente", det tager et stykke tid. Tilsæt løbende alt smøret, muskatnød og hvidløg.
Når svampene er dampet godt ind, smages til med salt og peber. Nu har du en lækker stuvning, som smager fantastisk på et stykke ristet brød.
Hvis det sauce du er ude efter fortsætter du lidt endnu, ved at komme vand med oksebouillon i.
For det bedste resultat, laves alt ovenstående dagen før og sættes herefter i køleskab.
Før servering hældes fløden i og saucen koges lige op og smages endeligt til.
Voila en fantastisk svampesauce til især oksekød.





karakterer:
Opskriften er vist 5242 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu