Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pistacio creme sauce ala JJ

Pistacio creme sauce ala JJ, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : JJ

Indsendt :





Ingredienser:
80-100 g.pistacie nødder (ikke saltede
1 skalotteløg
1-2 fedhvidløg
1-3 spsk.hvidvinseddike alt efter smag
2 spsk.smør
2.5-5 dl.piskefløde
1-2 spsk.olivenolie eller smeltet smør
1 dl.revet parmesan ost
1 dl.vand (evt. iblandet lidt bouillon)
 Salt
 peber
 Evt.tilsættes en spske sennep
 


Opskrift:

Alle pistacie nødderne hakkes, og en lille smule tages fra til senere. Løg og hvidløg hakkes groft. Løg, hvidløg og nødder svitses af (husk at gemme lidt nødder). De skal ikke svitses længe. Herefter kommes hvidvinseddike i(Her kommer det meget an på hvor "syrligt" man gerne vil have sin sauce, jeg selv kan godt lide den syrlig, derfor 3 spske).
Det får lige lov at koge lidt eddike af inden det tages af varmen.
Indholdet blendes nu sammen med enten smeltet smør eller olivenolie, så godt som muligt, jo mere "pasta" agtig jo bedre.
Tilbage i gryden med "nøddepastaen" og nu tilsættes resten af ingredienserne, også de sidste hakkede nødder. Saucen koges op og smages til med salt og peber.
Så er den klar til servering.
Kan varmt anbefales til oksekød og/eller pasta.
Tip: Du kan gemme lidt nødder og drysse over det du serverer saucen til, det ser dekorativt ud.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1778 gange,
og udskrevet 22 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu