Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Leverpostej (Gå hjem og læg jer Adam og James)

Leverpostej (Gå hjem og læg jer Adam og James), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 pers

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Ole Simonsen

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.lever
750 g.spæk
1 stort løg
4 æg
100 g.havregryn
200 g.hvedemel
40 g.salt
2 tsk.peber
2 l.sødmælk
 
Opskrift:
Få slagteren til at hakke lever, spæk og løg sammen.
Tilsæt havregryn, mel, æg, peber og salt. Rør det grundigt sammen med 1 halv liter mælk. Tilsæt det sidste mælk under grundig omrøring. Fyld blandingen i forme og de er klar til bagning. Bages i vandbad ca. en time ved 200 gr. i alm. ovn, afhængig af formenes størrelse. Er velegnet til at fryse rå, og bage dem lige fra fryseren. Så beregnes noget længere bagetid.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 4286 gange,
og udskrevet 93 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ole Simonsen  -  2016-01-08 08:52:33
Prøv med 1 kg lever og ½ kg spæk. I stedet for de 750 g af hver slags, som anført i opskriften. Det giver et fint resultat.

Marie  -  2015-11-19 21:48:41
Udmærket leverpostej :) Lidt våd, hvis man har tænkt sig at spise den varm. Perfekt, hvis man spiser den kold. Jeg bagte en lille form i 1 time, og en stor form i 5 kvarter.