Få slagteren til at hakke lever, spæk og løg sammen.
Tilsæt havregryn, mel, æg, peber og salt. Rør det grundigt sammen med 1 halv liter mælk. Tilsæt det sidste mælk under grundig omrøring. Fyld blandingen i forme og de er klar til bagning. Bages i vandbad ca. en time ved 200 gr. i alm. ovn, afhængig af formenes størrelse. Er velegnet til at fryse rå, og bage dem lige fra fryseren. Så beregnes noget længere bagetid.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 4286 gange, og udskrevet 93 gange.
Kommentarer
Ole Simonsen - 2016-01-08 08:52:33 Prøv med 1 kg lever og ½ kg spæk. I stedet for de 750 g af hver slags, som anført i opskriften. Det giver et fint resultat.
Marie - 2015-11-19 21:48:41 Udmærket leverpostej :) Lidt våd, hvis man har tænkt sig at spise den varm. Perfekt, hvis man spiser den kold.
Jeg bagte en lille form i 1 time, og en stor form i 5 kvarter.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider