Leverpostej (Gå hjem og læg jer Adam og James)

Leverpostej (Gå hjem og læg jer Adam og James), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 pers

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Ole Simonsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.svinelever
750 g.spæk
1 stort løg
4 æg
100 g.havregryn
200 g.hvedemel
40 g.salt
2 tsk.peber
2 l.sødmælk
 
Opskrift:
Få slagteren til at hakke lever, spæk og løg sammen.

Tilsæt havregryn, mel, æg, peber og salt. Rør det grundigt sammen med 1 halv liter mælk. Tilsæt det sidste mælk under grundig omrøring.

Fyld blandingen i forme og de er klar til bagning.

Bages i vandbad ca. en time ved 200 gr. i alm. ovn, afhængig af formenes størrelse. Er velegnet til at fryse rå, og bage dem lige fra fryseren. Så beregnes noget længere bagetid.





karakterer:
Opskriften er vist 5791 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-01-08 08:52:33
Prøv med 1 kg lever og ½ kg spæk. I stedet for de 750 g af hver slags, som anført i opskriften. Det giver et fint resultat.

  -   2015-11-19 21:48:41
Udmærket leverpostej :) Lidt våd, hvis man har tænkt sig at spise den varm. Perfekt, hvis man spiser den kold. Jeg bagte en lille form i 1 time, og en stor form i 5 kvarter.