Grove pizzasnegle

Grove pizzasnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 24 Stk.
FrokostRet : Frokost - Pizzasnegle

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Grove pizzasnegle, billede 4 Grove pizzasnegle, billede 1 Grove pizzasnegle, billede 2 Grove pizzasnegle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Fuldkornshvedemel
50 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
50 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
2 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Oregano, tørret
300 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
250 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Dej:
Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt salt, sukker og æg samt fuldkornsmel, rugmel, grahamsmel og havregryn. Smuldr smørret i næsten alt melet og kom det i den anden blanding. Ælt dejen godt igennem og tilsæt resten af melet, hvis det er nødvendigt. Dejen skal være glat og smidig.
Dejen hæve i 1 time.

Dejen deles i 2, rul dejen ud til en firkant ca. 30x40 cm. på et meldrysset bord.

Bland tomatpure med fintrevet løg og oregano og bred blandingen over dejen. Læg skinke på, drys ost over og rul dejen sammen til 2 tykke pølser, der skæres i 2x12 skiver.

Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og lad sneglene hæve 20 min., før de bages øverst i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 2241 gange,
og udskrevet 62 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 18517 (4409 kcal)
KJ pr. Stk. 771 (183 kcal)
Vægt ialt 1983 gram
Vægt pr. Stk. 82 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 933 KJ (222 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 25.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu