Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tunmousse 21

Tunmousse 21, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : bijemi

Indsendt :



Ingredienser:
9 g.husblad
340 g.tun i vand
310 g.creme fraise 18%
55 g.finthakkede løg
45 ml.citronsaft
1.65 dl.fløde
5.5 g.salt
0.5 g.peber
 
Opskrift:
- husblad i vandbad
- vandet hældes fra tunen
- tun, creme fraise, løg og citronsaft blandes
- salt og peber tilsættes
- smages til
- husblad smeltes over lavt blus, med lidt vand
- husblad hældes i under omrøring
- fløde piskes stiv
- fløde vendes i
- smages til
- hældes i forme
- sættes på køl i minimum 3 timer






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4777 gange,
og udskrevet 109 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu