Chokolade/chili kage

Chokolade/chili kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.smør
9 Æggeblommer, pasteuriseret
9 pasteurisede æggehvider
250 g.flormelis
100 g.mørk chokolade
 
2 røde chilier
 
Opskrift:
Smelt smør og chokolade over vandbad.
Pisk æggeblommer og flormelis hvidt.
Pisk æggehvider stive.
Bland chokolademassen med æggeblommemassen.
Vend hviderne i.

Bag halvdelen af kagen i en springform ved 160 grader (almindelig ovn) i 35 minutter.
Køl kage af.

Når kagen er afkølet, hakkes chilierne fint og blandes med den anden halvdelen af dejen, som så fordeles hen over den bagte bund.

Stil den på køl i minimum 4 timer før servering, men bag gerne kagen dagen før. Den holder fint næste dag.





karakterer:
Opskriften er vist 6845 gange,
og udskrevet 72 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-28 09:09:01
hvilke styrke har chilien ?