Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget laks med brøndkarsecreme og chillimelon

Røget laks med brøndkarsecreme og chillimelon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
4-500 g.røget laks, 6 skiver
2 dl.tykmælk
2 dl.creme fraiche
2 dl.kærnemælk
3 bakkerbrøndkarse, halvdelen finthakket
100 g.gedeost, lys og evt. marineret
 salt
 peber
 
 Chillimelon:
1/2 melon
1/2 dl.vand
1 spsk.sukker
 sød chilli
2 nelliker
 
Opskrift:
Melonkødet skæres i små tern. Vand, sukker, chilli og nelliker koges op og hældes over melonstykkerne. Det trækker 1/2 time. Tykmælk, creme fraiche, kærnemælk, brøndkarse og smuldret gedeost røres sammen. Smages til med salt og peber. Væden hældes fra melonerne. Røget laks anrettes på fad, og brøndkarsecremen fordeles ovenpå sammen med chilimelonen.

Pyntes med brøndkarse og serveres med groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12089 gange,
og udskrevet 247 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu