Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokoladekiks med vaniljecreme

Chokoladekiks med vaniljecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
100 g.blødt smør
100 g.rørsukker
1 æg
125 g.hvedemel
35 g.kakaopulver
1 tsk.bagepulver
1 nipsalt
 
 Creme:
65 g.blødt smør
100 g.flormelis
0.5 tsk.ren vaniljepulver
1 spsk.mælk
 


Opskrift:

Dej:
Pisk smør og sukker lyst og luftigt.
Tilsæt ægget og pisk det ind i smørblandingen.
Bland mel, kakao, bagepulver og salt i en anden skål.
Tilsæt lidt af gangen af melblandingen ned i smørblandingen, mens du pisker ved lav hastighed.
Dæk dejen med husholdningsfilm og stil den på køl 1 time.
Lav cremen imens du venter.

Creme:
Pisk smør og flormelis sammen.
Tilsæt vanilje og mælk.
Hvis du vil have en fastere creme, tilsættes lidt mere flormelis.

DEJ:
Tag dejen ud af køleskabet.
Hvis dejen er for klistret, æltes lidt mere mel ind i den.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca 3 mm tykkelse.
Udstik cookies i en passende størrelse, ca 6 cm.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i 12 minutter på 175 grader (almindelig ovn).
Lad dem køle fuldstændig af på en bagerist.

SAMLING:
Kom fyldet i en sprøjtepose og sprøjt et lad ud på hele den afkølede cookie.
Læg en cookie ovenpå, tryk de to cookies sammen og fortsæt samme procedure med resten.

Opbevar kagerne i køleskabet.

Tips:

Udskift evt. vaniljecremen med en jordbærcreme.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1923 gange,
og udskrevet 24 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu