Kød, kraftben og grisetæer, peberkorn,
laurbær, timian og salt kommes i en gryde. Hæld vand over så det dækker.
Koges i 3 timer til kødet er meget mørt.
Tag kødet op og lad en afkøle.
Suppen sies og koges ind (incl. kraftben og grisetæer) - kraftigt.
Når der er ca. 1 1/2 ltr. tilbage tages kraftben og grisetæer op og kasseres.
Hæld eddike i fonden sammen med husblas
(Husblas opløses i kold vand derefter i fonden)
Kødet pilles fra benene og skæres i små stykker. Hak løgene i små stykker og bland det med kødet med peber.
Fordel kødet i folieforme - hæld suppen over. Afkøl sylten - stil den køleskbet - den stivner i løbet af natten.
Sylten kan holde i ca. 6-8 dage i køl og ca. 3 måneder i dybfrost.
HUSK atkøbe rødbeder og sennep samt en Taffel akvavit og en enkelt øl
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14087 gange, og udskrevet 246 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider