Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grisesylte 22

Grisesylte 22, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : flü

Indsendt :





Ingredienser:
2 svineskank
1 kg.svinebov
2 kraftben
2 grisetæer
4 skalotteløg
2 løg
10 peberkorn
4 laurbærblade
2 timiankviste
2 spsk.salt
8 blade husblas
1 hættefuld eddike
 sort peber
 


Opskrift:

Kød, kraftben og grisetæer, peberkorn,
laurbær, timian og salt kommes i en gryde. Hæld vand over så det dækker.
Koges i 3 timer til kødet er meget mørt.
Tag kødet op og lad en afkøle.
Suppen sies og koges ind (incl. kraftben og grisetæer) - kraftigt.
Når der er ca. 1 1/2 ltr. tilbage tages kraftben og grisetæer op og kasseres.
Hæld eddike i fonden sammen med husblas
(Husblas opløses i kold vand derefter i fonden)
Kødet pilles fra benene og skæres i små stykker. Hak løgene i små stykker og bland det med kødet med peber.
Fordel kødet i folieforme - hæld suppen over. Afkøl sylten - stil den køleskbet - den stivner i løbet af natten.

Sylten kan holde i ca. 6-8 dage i køl og ca. 3 måneder i dybfrost.

HUSK atkøbe rødbeder og sennep samt en Taffel akvavit og en enkelt øl







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10796 gange,
og udskrevet 193 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu