Æggene halveres. Blommerne tages ud og blandes med fløde, ravigottesauce, dild, salt og peber. Det blendes. Fyldet kommes tilbage i de halve æggehvider. Dressingen røres sammen. Røget laks og hellefisk anrettes på et fad sammen med de halve, fyldte æg og dressingen hældes enten over eller serveres til.
Tips:
Kan evt. anrettes på en bund af hakket salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 13611 gange, og udskrevet 348 gange.
Kommentarer
Mogens - 2016-12-12 10:32:36 Super let forret med et oregano brød
Birthe - 2009-03-12 09:55:06 Virkelig super også til et sildebord det ser festligt ud
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider