Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget laks og hellefisk med fyldte æg

Røget laks og hellefisk med fyldte æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.røget laks
100 g.røget hellefisk
4 hårdkogte æg
2 spsk.fløde
1 spsk.Ravigottesauce
1 spsk.dild
 salt
 peber
 2
 Dressing:
1/4 l.tykmælk
2 spsk.mayonnaise
1 spsk.purløg
1 spsk.dild
1 tsk.karry
1 tsk.H.P.sauce
 salt
 peber
 


Opskrift:

Æggene halveres. Blommerne tages ud og blandes med fløde, ravigottesauce, dild, salt og peber. Det blendes. Fyldet kommes tilbage i de halve æggehvider. Dressingen røres sammen. Røget laks og hellefisk anrettes på et fad sammen med de halve, fyldte æg og dressingen hældes enten over eller serveres til.

Tips:

Kan evt. anrettes på en bund af hakket salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12693 gange,
og udskrevet 320 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mogens   -  2016-12-12 10:32:36
Super let forret med et oregano brød


Birthe  -  2009-03-12 09:55:06
Virkelig super også til et sildebord det ser festligt ud