Rå løg, mellem størrelse2 Rå løg, mellem størrelse
2
spsk.
Hvedemel2 spsk. Hvedemel
1
tsk.
salt1 tsk. salt
Stegeolie Stegeolie
Opskrift:
Rå løg pilles og skæres i skiver som deles i 4. Skiverne skal helst være lige tykke. Sorter de allermindste stykker fra, da de vil falde igennem sien eller blive sorte alt for hurtigt under stegningen.
Kom løgene i en metalsi og skyl med vand, derefter i ryst dem i en plastic bøtte med en spsk mel for hvert løg. Tilbage i sien for at få det overskydende mel af og derefter i stegeolien. Det er vigtigt at få fugtigheden ud af løgene så olien må ikke blive for varm (hvis olien er for varm får du sorte bløde løg) Når løgene begynder at tage farve vendes de i mel på en tallerken med køkkenrulle (drys mel ud først) og kommes tilbage i olien hvor de steges til en gylden farve. De er færdige når de næsten ikke bobler mere.Tages op af olien og afkøler på køkkenrulle, salt drysses på.
Opbevares under låg i køleskab.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 2481 gange, og udskrevet 54 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider