Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprøde ristede løg

Sprøde ristede løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Ole Christensen

Indsendt :





Ingredienser:
2 Rå løg, mellem størrelse
2 spsk.Hvedemel
1 tsk.salt
 Stegeolie
 


Opskrift:

Rå løg pilles og skæres i skiver som deles i 4. Skiverne skal helst være lige tykke. Sorter de allermindste stykker fra, da de vil falde igennem sien eller blive sorte alt for hurtigt under stegningen.

Kom løgene i en metalsi og skyl med vand, derefter i ryst dem i en plastic bøtte med en spsk mel for hvert løg. Tilbage i sien for at få det overskydende mel af og derefter i stegeolien. Det er vigtigt at få fugtigheden ud af løgene så olien må ikke blive for varm (hvis olien er for varm får du sorte bløde løg) Når løgene begynder at tage farve vendes de i mel på en tallerken med køkkenrulle (drys mel ud først) og kommes tilbage i olien hvor de steges til en gylden farve. De er færdige når de næsten ikke bobler mere.Tages op af olien og afkøler på køkkenrulle, salt drysses på.

Opbevares under låg i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 1862 gange,
og udskrevet 40 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu