Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lækker Chokoladekage med Kaffeglasur

Lækker Chokoladekage med Kaffeglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : SeldaC

Indsendt :


Lækker Chokoladekage med Kaffeglasur, billede 4 Lækker Chokoladekage med Kaffeglasur, billede 1 Lækker Chokoladekage med Kaffeglasur, billede 2 Lækker Chokoladekage med Kaffeglasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
4.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Glasur:
4 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 spsk. Kaffe stærk færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
evt Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   


Opskrift:

Sæt ovnen på 225 grader (alm. ovn). Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Hæld mælken i.

Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og kakao i en skål. Rør melblandingen sammen med de piskede æg. Smelt smørret og rør det sammen med dejen.

Hæld dejen i en aflang kageform på 23 × 33 cm beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen i ca. 10-15 min.

Glasuren:
Smelt smørret og rør flormelis, kaffe og vaniljesukker i. Når det er rørt godt sammen til en fast masse, blødes det op med vand (lige nok til at bløde ingredienserne op uden at det bliver for flydende).

Smør den varme glasur ud over kagen. Drys kokosmelet over glasuren inden den er stivnet, så kokosmelet sætter sig fast.

Velbekomme :-)




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladekage



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (49 stemmer)

Opskriften er vist 21003 gange,
og udskrevet 130 gange.


Energi:
KJ total 20999 (4999 kcal)
KJ pr. Pers. 1749 (416 kcal)
Vægt ialt 1393 gram
Vægt pr. Pers. 116 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1507 KJ (358 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 14.3 gram
Kulhydrat 54.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Malene   -  2018-11-11 11:02:57
Når man blander ingredienserne, så husk mælken, da den ikke står i fremgangsmåden, men kun i hvad man skal bruge. Ellers en super god kage, nemt at lave.


SeldaC  -  2014-11-21 21:26:05
UPS.! Har glemt at skrive KAKAO ved glasurens fremgangsmåde. Kakao skal naturligvis også blandes sammen med de andre ingredienser i glasuren :-)