Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sælbæklund`s Brunkage

Sælbæklund`s Brunkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4  Pers.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Hanne & Klaus

Indsendt :




Ingredienser:
200 g.Groft Rugmel
110 g.Margarine
70 g.Isis sødemiddel
50 g.Hvedemel
50 g.Fint revet gulerod
40 g.Havregryn
25 g.Valnødder
6 g.Kanel
3.5 g.Potaske
2 g.Nelliker
2 dl.Gulerodsaft
5 ml.Kold vand
1 knsp.Salt
 


Opskrift:

1. Smeltet margarine tilsat sødemiddel Isis samt gulerodsaft varmes til det er lunken.

2.Det kolde vand og potaske blandes sammen.

3.Potasken blandingen tilsættes margarine blandingen og afkøles yderligere.

4.Mel,valnødder,kanel,nelliker,revet gulerødder blandes.

5.Det hele blandes godt sammen og lad det afkøle til en fast dej i køleskabet.

6.Hvis dejen revner under udskæringen, så kan det hjælpe at lade den hvile ved køkkentemperatur i ca 30 min.

7.Tag dejen ud af skålen og rul den til en pølse som skal hvile mindst 24 timer i køleskabet rullet ind i film. Efter min 24 timer tages den ud af køleskabet og tage filmen af og skæres i ønsket str skiver, lægges på bageplade med bagepapir og bages ved +200c i 8 min ved varmluftovn.

8. Der på tages de ud af ovnen til afkøling inden de kommer i kagedåsen og opbevares tørt og mørkt. Brunkagerne laves bedst et stykke tid før de skal nydes.
Hjertelig velbekommen samt en rigtigt glædelig jul og lykkebringende nytår.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 849 gange,
og udskrevet 33 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu