Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Madagaskar sauce

Madagaskar sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jørn

Indsendt :





Ingredienser:
4 Skalotteløg eller 2 zittauerløg
2 Mini hvidløg eller 2-3 fed hvidløg
1 Rød peber
25 g.Madagaskar peber
 Smør og olie til svitsning
1 dl.Whisky eller cognac
5 dl.Kalve- eller oksefond
2 dl.piskefløde
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Løg, hvidløg og rød peber snittes/hakkes fint og sauteres sammen med Madagaskar peber indtil løgene er klare (de må ikke brune). Derefter tilsættes whisky og det småsimre indtil whiskyen er helt optaget. Tilsæt fond og reducer til 1/4. Giv det en tur med en stavblender og tilsæt derefter piskefløde og kog ind til passende konsistens. Smag til med salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4570 gange,
og udskrevet 52 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu