Madagaskar sauce

Madagaskar sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jørn

Indsendt :

Ingredienser:
4 Skalotteløg eller 2 zittauerløg
2 Mini hvidløg eller 2-3 fed hvidløg
1 Rød peber
25 g.Madagaskar peber
 Smør og olie til svitsning
1 dl.Whisky eller cognac
5 dl.Kalve- eller oksefond
2 dl.piskefløde
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Løg, hvidløg og rød peber snittes/hakkes fint og sauteres sammen med Madagaskar peber indtil løgene er klare (de må ikke brune). Derefter tilsættes whisky og det småsimre indtil whiskyen er helt optaget. Tilsæt fond og reducer til 1/4. Giv det en tur med en stavblender og tilsæt derefter piskefløde og kog ind til passende konsistens. Smag til med salt og peber.


karakterer:
Opskriften er vist 7099 gange,
og udskrevet 91 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu