Skalotteløg eller 2 zittauerløg4 Skalotteløg eller 2 zittauerløg
2
Mini hvidløg eller 2-3 fed hvidløg2 Mini hvidløg eller 2-3 fed hvidløg
1
Rød peber1 Rød peber
25
g.
Madagaskar peber25 g. Madagaskar peber
Smør og olie til svitsning Smør og olie til svitsning
1
dl.
Whisky eller cognac1 dl. Whisky eller cognac
5
dl.
Kalve- eller oksefond5 dl. Kalve- eller oksefond
2
dl.
piskefløde2 dl. piskefløde
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Løg, hvidløg og rød peber snittes/hakkes fint og sauteres sammen med Madagaskar peber indtil løgene er klare (de må ikke brune). Derefter tilsættes whisky og det småsimre indtil whiskyen er helt optaget. Tilsæt fond og reducer til 1/4. Giv det en tur med en stavblender og tilsæt derefter piskefløde og kog ind til passende konsistens. Smag til med salt og peber.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6533 gange, og udskrevet 83 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider