Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Råmarineret fisk: Bentes fanø ceviche

Råmarineret fisk: Bentes fanø ceviche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Bente Nybjørn

Indsendt :


Råmarineret fisk: Bentes fanø ceviche, billede 4 Råmarineret fisk: Bentes fanø ceviche, billede 1 Råmarineret fisk: Bentes fanø ceviche, billede 2 Råmarineret fisk: Bentes fanø ceviche, billede 3
Fotograf: Bente Nybjørn  

Ingredienser:
 Tigermælk:
3 lime
1 lille løg
5 fedhvidløg
2 tsk.salt
0.5 tsk.sukker
4 spsk.frisk koriander
1 meget lille chili
1 rød peberfrugt
3 gulerødder
 frisk ingefær størrelse hasselnød
 
300 g.rå fersk laks ( al fisk kan bruges men skal hvave været frossen)
 
2 avocadoer
1 mango
 


Opskrift:

Tigermælk: pres lime og hvidløg. Finsnit løg, gulerødder, chili, peberfrugt og ingefær. Hak koriander. Bland det hele i en skål og tilsæt salt og sukker.
Finsnit den rå fisk og mariner den i tigermælken i køleskabet mindst 2 timer.
Avocadoer og mango fintsnittes og vendes i før serveringen.
Server brød til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9070 gange,
og udskrevet 62 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu