Stegte sild i Krydret Tomatsauce
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : Er ikke Fryseegnet Indsendt af : Gitte F Indsendt : Red : |
|
|
Vend sildefileterne i rugmelet og steg dem på panden og afkøl dem
Tomatsauce: Tag en gryde. put alle sauceingredienserne i og pisk det sammen under svag varme, til en lidt tyk sauce. Saucen hældes over de kolde sild. Lad sildene trække et døgns tid i køleskabet. Server på en skrive rugbrød og evt. rå rødløgsg skriver. |
|
Opskriften er vist 28483 gange,
og udskrevet 448 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2018-12-17 18:39:24 Skal de spises varme/lune eller kolde? anonym - 2016-01-07 10:24:51 minder meget i smagen, om en gammel opskrift min demente svigermor brugte |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne