tallerken Rugmel med salt og peber.1 tallerken Rugmel med salt og peber.
Tomatsauce: Tomatsauce:
1
dl.
Salatolie1 dl. Salatolie
2
dl.
Tomatketchup2 dl. Tomatketchup
6
spsk.
Eddike6 spsk. Eddike
10
spsk.
Sukker10 spsk. Sukker
6
tsk.
Karry6 tsk. Karry
1
tsk.
Peber1 tsk. Peber
1
tsk.
Sennepspulver1 tsk. Sennepspulver
1
løg i tern1 løg i tern
Opskrift:
Vend sildefileterne i rugmelet og steg dem på panden og afkøl dem
Tomatsauce:
Tag en gryde. put alle sauceingredienserne i og pisk det sammen under svag varme, til en lidt tyk sauce. Saucen hældes over de kolde sild. Lad sildene trække et døgns tid i køleskabet. Server på en skrive rugbrød og evt. rå rødløgsg skriver.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(11 stemmer)
Opskriften er vist 19304 gange, og udskrevet 352 gange.
Kommentarer
Bente - 2018-12-17 18:39:24 Skal de spises varme/lune eller kolde?
- 2016-01-07 10:24:51 minder meget i smagen, om en gammel opskrift min demente svigermor brugte
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider