Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte sild i Krydret Tomatsauce

Stegte sild i Krydret Tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke Fryseegnet

Indsendt af : Gitte F

Indsendt :




Ingredienser:
10 sildefileter
1 tallerken Rugmel med salt og peber.
 
 Tomatsauce:
1 dl.Salatolie
2 dl.Tomatketchup
6 spsk.Eddike
10 spsk.Sukker
6 tsk.Karry
1 tsk.Peber
1 tsk.Sennepspulver
1 løg i tern
 


Opskrift:

Vend sildefileterne i rugmelet og steg dem på panden og afkøl dem

Tomatsauce:
Tag en gryde. put alle sauceingredienserne i og pisk det sammen under svag varme, til en lidt tyk sauce. Saucen hældes over de kolde sild. Lad sildene trække et døgns tid i køleskabet. Server på en skrive rugbrød og evt. rå rødløgsg skriver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 14176 gange,
og udskrevet 278 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bente  -  2018-12-17 18:39:24
Skal de spises varme/lune eller kolde?


  -  2016-01-07 10:24:51
minder meget i smagen, om en gammel opskrift min demente svigermor brugte