Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spicy helstegt Blomkål

Spicy helstegt Blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4  Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Karl Rechnagel

Indsendt :





Ingredienser:
1 spsk.vegetabilsk olie
1 blomkål
1.5 kopalmindelig græsk yoghurt
1 øko. lime revet og Juiced
2 spsk.chili pulver
1 spsk.spidskommen
1 spsk.hvidløgspulver
1 tsk.karry
2 tsk.Atlanterhavs salt
1 tsk.sort peber
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 200 ° og let fedt en lille bageplade med vegetabilsk olie. Braklægning.

Trim bunden af blomkål for at fjerne eventuelle grønne blade og træagtige stængel.


I en mellemstor skål, kombinere yoghurt med lime citronskal og saft, chile pulver, spidskommen, hvidløg pulver, karry, salt og peber.

Læg blomkål i skålen og bruge en pensel eller dine hænder til at smøre marinaden jævnt over dens overflade. (Overskydende marinade kan opbevares i køleskab i en lufttæt beholder i op til tre dage, og anvendes med kød, fisk eller andre grøntsager).


Placer blomkål på den forberedte bageplade og stege, indtil overfladen er tør og let brunet, 30 til 40 minutter. Marinaden vil blive til en skorpe på overfladen af blomkål.

Lad blomkål afkøles i 10 minutter, inden den skæres i kiler og servering sammen med en stor grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5103 gange,
og udskrevet 33 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu