Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Butterdejsæske med røget laks og rejer

Butterdejsæske med røget laks og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Butterdejsæske med røget laks og rejer, billede 4 Butterdejsæske med røget laks og rejer, billede 1 Butterdejsæske med røget laks og rejer, billede 2 Butterdejsæske med røget laks og rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 butterdejsplader
1 æg
6 skiverrøget laks
1 dl.piskefløde
2 spsk.mayonaise
100 g.rejer, fint hakket
1 spsk.peberrod, revet
2 spsk.dild, hakket
 citronsaft
1 hovedsalat
1-2 citroner
 


Opskrift:

Opvarm ovnen til 225 grader C. alm. ovn.

Rul 2 butterdejsplader ud til dobbelt størrelse på den lange led. Del hver plade i tre. af den 3 plade skærer du strimler ca 1 cm brede som du læger i kanten af de skårne plader.
Pensl dem med sammenpisket æg og bag dem 15 – 20 min. Lad dem køle af.

Pisk fløden og bland mayonnaisen i. Rør rejerne i. Smag til med peberrod, dild og citronsaft.

Tryk midterstykkerne af æskerne lidt ned, læg en skive laks i bunden ad æskerne og fordel rejesalaten over.

Server salat og citronbåde til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (69 stemmer)

Opskriften er vist 89239 gange,
og udskrevet 4143 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorte11  -  2013-01-26 09:16:54
Jeg brugte dobbelt så mange rejer, som der står i opskriften. Jeg synes, fyldet blev for tyndt ellers. Jeg puttede fyldet i først og laksen ovenpå. Kan laves færdig et par timer før den skal serveres. Super lækker forret.


Pigerne  -  2012-01-18 09:33:13
Hejsa. Den hér ret ser helt vildt god ud! Vi vil prøve at lave den til hjemkundskab, -er den nem at lave? Glæder os til at smage den :D Knuz Pigerne :-P


christine bagge  -  2012-01-12 14:30:59
Skøn ret men brug cremfine piskning det ikke så fedt som fløde.


Lotte  -  2010-11-15 09:18:57
Laver den tit, er super lækker og meget nem, fyldet kan sagtens laves på forhånd. Den er bare for nice. :)


Thomas  -  2008-12-31 14:26:36
Den er super god. Bliver i øvrigt bestemt ikke dårligere af at fløde og mayonaise erstattes med græsk yoghurt.


Rikke  -  2008-08-16 17:03:05
Fantastisk opskrift! Brugte den som en del af en buffé´på arbejde. De var alle vilde med den. Jeg bagte nogle lange stænger af butterdejen i stedet for postionsstørrelser, det gjorde det lidt lettere når nu det var til 70 personer. Det er absolut ikke sidste gang jeg laver den!!


  -  2008-02-28 21:41:43
Det er den bedste forret jeg har lavet og smagt.Jeg synes også at det smager godt,når fyldet rulles i en madpandekage.


Helle  -  0000-00-00 00:00:00
MUMS FILIBABA.....! rigtig lækkert.. skiftede dog fløde ud med cremefraicne og brugte let mayo.. 10 FRA MIG....