Butterdejsæske med røget laks og rejer

Butterdejsæske med røget laks og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:

Butterdejsæske med røget laks og rejer, billede 4 Butterdejsæske med røget laks og rejer, billede 1 Butterdejsæske med røget laks og rejer, billede 2 Butterdejsæske med røget laks og rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 butterdejsplader
1 æg
6 skiverrøget laks
1 dl.piskefløde
2 spsk.mayonnaise
100 g.rejer, fint hakket
1 spsk.peberrod, revet
2 spsk.dild, hakket
 citronsaft
1 hovedsalat
1-2 citroner
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 225 grader C. alm. ovn.

Rul 2 butterdejsplader ud til dobbelt størrelse på den lange led. Del hver plade i tre. af den 3 plade skærer du strimler ca 1 cm brede som du læger i kanten af de skårne plader.
Pensl dem med sammenpisket æg og bag dem 15 – 20 min. Lad dem køle af.

Pisk fløden og bland mayonnaisen i. Rør rejerne i. Smag til med peberrod, dild og citronsaft.

Tryk midterstykkerne af æskerne lidt ned, læg en skive laks i bunden ad æskerne og fordel rejesalaten over.

Server salat og citronbåde til.


karakterer:
Opskriften er vist 99225 gange,
og udskrevet 4279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (69 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Dorte11  -  2013-01-26 09:16:54
Jeg brugte dobbelt så mange rejer, som der står i opskriften. Jeg synes, fyldet blev for tyndt ellers. Jeg puttede fyldet i først og laksen ovenpå. Kan laves færdig et par timer før den skal serveres. Super lækker forret.

Pigerne  -  2012-01-18 09:33:13
Hejsa. Den hér ret ser helt vildt god ud! Vi vil prøve at lave den til hjemkundskab, -er den nem at lave? Glæder os til at smage den :D Knuz Pigerne :-P

christine bagge  -  2012-01-12 14:30:59
Skøn ret men brug cremfine piskning det ikke så fedt som fløde.

Lotte  -  2010-11-15 09:18:57
Laver den tit, er super lækker og meget nem, fyldet kan sagtens laves på forhånd. Den er bare for nice. :)

Thomas  -  2008-12-31 14:26:36
Den er super god. Bliver i øvrigt bestemt ikke dårligere af at fløde og mayonaise erstattes med græsk yoghurt.

Rikke  -  2008-08-16 17:03:05
Fantastisk opskrift! Brugte den som en del af en buffé´på arbejde. De var alle vilde med den. Jeg bagte nogle lange stænger af butterdejen i stedet for postionsstørrelser, det gjorde det lidt lettere når nu det var til 70 personer. Det er absolut ikke sidste gang jeg laver den!!

  -  2008-02-28 21:41:43
Det er den bedste forret jeg har lavet og smagt.Jeg synes også at det smager godt,når fyldet rulles i en madpandekage.

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
MUMS FILIBABA.....! rigtig lækkert.. skiftede dog fløde ud med cremefraicne og brugte let mayo.. 10 FRA MIG....