Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk lammeret

Italiensk lammeret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
¾ - 1 kg.reelt lammekød (bov eller kølle)
2 spsk.olie
1 kvistrosmarin
2 fedhvidløg
1 dåseflåede tomater
2 spsk.tomatpuré
3 dl.hvidvin
 evt. sorte oliven
 salt
 peber


Tilbehør:
Serveres med løse ris eller groft brød.
Opskrift:

Skær lammekødet i 3 cm store terninger.

Rist dem i olien i en gryde sammen med rosmarin og halve hvidløgsfed. Kom de flåede tomater i sammen med tomatpuré og hvidvin. Krydr med salt og peber Lad det snurre under låg i 40 minutter.

Kom sorte oliven i til sidst.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11925 gange,
og udskrevet 300 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu