Kog bagekartoflerne i salter vand
skær et 'låg af hver kartoffel
brug en dessertske til at grave et aflangt hul i hver kartoffel, fyld hver hul med stegt hakket bacon og en tske smør og krydderurter ( løvstikke,purløg,ramsløg eller hvad favoritten er hos dig )
tag det kartoffel du gravede ud, put det i en skål og mas det med en gaffel,tilsæt en smule madfløde og rod det sammen, det skal være som en rustik kartoffelmos, krydder med salt og peber efter behag
dæk hullet med kartoffelmosen og put Kartoflerne i ovnen ved 220 grader i 20 min
jeg pakker normalt kartoflerne ind i alufolie for det ser så godt ud når de serveres
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2852 gange, og udskrevet 44 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider