Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Semifreddo med hindbær og pistacienødder

Semifreddo med hindbær og pistacienødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
6 pasteuriserede æggeblommer
125 g.sukker
5 dl.piskefløde
300 g.hindbær
100 g.pistacienødder
 


Opskrift:

Hak pistacienødder til mindre stykker i en morter.
Pisk æg og sukker over et vandbad, til det har en tyk og cremet konsistens.
Tag det af vandbadet og pisk videre, til det er afkølet let.
Pisk fløden til skum.
Vend forsigtigt æggemasse, bær og nødder i fløden.
Læg et stykke bagepapir i en aflang form og hæld massen ned i.
Sæt den i fryseren minimum 4 timer før servering. (Kan sagtens stå natten over.)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1603 gange,
og udskrevet 18 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu