olivenolie + til pensling0.75 spsk. olivenolie + til pensling
topping topping
flagesalt eller groft salt flagesalt eller groft salt
Opskrift:
Lun vandet og tilsæt gær og sukker, lad det stå 5 min.
Tilsæt olivenolie, og rør melet i lidt af gangen. Dejen er nu meget klistret. ælt til dejen er smidig, og sæt den til hævning til den har ca. dobbelt størrelse. min. 1 time gerne længere.
Tag dejen ud af skålen, uden at slå luften ud, og fordel den forsigtigt i en smurt grillbakke ved at strække den.
Overfladen pensles med olivenolie, og der trykkes fordybninger i dejen med fingrene.
Derefter pyntes med topping. Det kan være kviste af krydderurter, strimler af rødløg, fint hakket hvidløg. Vælg en smagsfuld topping, det giver det bedste resultat.
Til sidst lægges godt med salt på brødet, og det bages i ca. 25 min på grillen eller i forvarmet ovn på høj temperatur (ca. 230 grader).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(8 stemmer)
Opskriften er vist 2916 gange, og udskrevet 67 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider