Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Foccasia med valgfri topping

Foccasia med valgfri topping, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ladegaard

Indsendt :





Ingredienser:
3 dl.vand
20 g.gær
340 g.god hvedemel
0.75 tsk.salt
 lidt sukker
0.75 spsk.olivenolie + til pensling
 topping
 flagesalt eller groft salt
 


Opskrift:

Lun vandet og tilsæt gær og sukker, lad det stå 5 min.
Tilsæt olivenolie, og rør melet i lidt af gangen. Dejen er nu meget klistret. ælt til dejen er smidig, og sæt den til hævning til den har ca. dobbelt størrelse. min. 1 time gerne længere.
Tag dejen ud af skålen, uden at slå luften ud, og fordel den forsigtigt i en smurt grillbakke ved at strække den.
Overfladen pensles med olivenolie, og der trykkes fordybninger i dejen med fingrene.
Derefter pyntes med topping. Det kan være kviste af krydderurter, strimler af rødløg, fint hakket hvidløg. Vælg en smagsfuld topping, det giver det bedste resultat.
Til sidst lægges godt med salt på brødet, og det bages i ca. 25 min på grillen eller i forvarmet ovn på høj temperatur (ca. 230 grader).




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 2199 gange,
og udskrevet 43 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu