Foccasia med valgfri topping

Foccasia med valgfri topping, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ladegaard

Indsendt :

Ingredienser:
3 dl.vand
20 g.gær
340 g.god hvedemel
0.75 tsk.salt
 lidt sukker
0.75 spsk.olivenolie + til pensling
 topping
 flagesalt eller groft salt
 
Opskrift:
Lun vandet og tilsæt gær og sukker, lad det stå 5 min.
Tilsæt olivenolie, og rør melet i lidt af gangen. Dejen er nu meget klistret. ælt til dejen er smidig, og sæt den til hævning til den har ca. dobbelt størrelse. min. 1 time gerne længere.
Tag dejen ud af skålen, uden at slå luften ud, og fordel den forsigtigt i en smurt grillbakke ved at strække den.
Overfladen pensles med olivenolie, og der trykkes fordybninger i dejen med fingrene.
Derefter pyntes med topping. Det kan være kviste af krydderurter, strimler af rødløg, fint hakket hvidløg. Vælg en smagsfuld topping, det giver det bedste resultat.
Til sidst lægges godt med salt på brødet, og det bages i ca. 25 min på grillen eller i forvarmet ovn på høj temperatur (ca. 230 grader).


karakterer:
Opskriften er vist 3176 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu