smør el. olie til stegning1 spsk. smør el. olie til stegning
8
skiver
bacon8 skiver bacon
1-2
tomater i skiver1-2 tomater i skiver
salt salt
peber peber
Opskrift:
Steg bacon på en pande og læg det til en side med køkkenrulle under.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen og hæld det i en dyb tallerken. Brødet kan enten skæres i flag eller anvendes hele. Kom fedtstoffet på en pande og lad det smelte helt, den skal gerne være dækket helt, af et tyndt lag fedtstof. Brødet lægges i æggemassen og vendes efter det har suget æg til sig. Læg nu brødene på panden. Gerne så mange på en gang som muligt og vend dem når de er blevet gyldne på en ene side. Nu kan osten lægges hen over brødet sammen med en skive tomat. Smag evt. til med purløg.
TIP: Er man ikke til bacon, kan fedtfattige røgede skinketern også anvendes og det smager lækkert.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5146 gange, og udskrevet 26 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider