Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Butternut spinat lasagne

Butternut spinat lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :





Ingredienser:
1 butternut græskar - ca. 1,2 kg.
1 rødløg
500 g.frossen spinat
4 fedhvidløg
1 tsk.tørret timian
 Olivenolie
 Salt
 peber
 Revet muskatnød
7 dl.tomatsovs
8-12 Pastaplader
50 g.fetaost
20 g.parmesan
 Friske salvieblade til pynt
1 mild chili
 


Opskrift:

Græskaret bages mørt i ovnen i ca. 1 time ved 175 grader.
Læg den i et fad, da den kan punktere i processen.
Skær den halv over, når den er afkølet, fjern kernerne og udtag mosen.
Mosen krydres med salt og peber.
Varm olivenolie med knust hvidløg og evt. chili, hvis du vil have lidt karakter i sovsen.
Tilsæt tomatsovs, timian og en halv kop vand.
Lad sovsen varme igennem, og tag den af varmen.
Varm igen noget olivenolie, og tilsæt hakket rødløg, spinat og revet muskatnød.
Lad det varme i ca. 10 minutter, så al spinat er tøet op og blandet med løget.
Smør et ovnfast fad, der svarer til 4 portioner.
Start med et lag græskarmos.
Læg et lag spinat, og drys feta over, som du smuldrer mellem fingrene.
Riv så et lag parmesan over, inden du lægger et lag lasagneplader, og laver et nyt lag på samme måde.
Når du har lavet 2 eller 3 lag, hælder du tomatsovsen over, så alt får ligeligt fordelt.
Riv noget parmesan som topping, og pynt med salviebladene.
Bages i ovnen ved 175 grader i 40-45 minutter.

Retten er virkelig lækker i sig selv, så du behøver ikke kød til, men server evt. med ciabattabrød og en simpel salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2624 gange,
og udskrevet 37 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu