Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røddernes suppe (grøntsags suppe)

Røddernes suppe (grøntsags suppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : kan fryses

Indsendt af : Mikaela

Indsendt :





Ingredienser:
1 løg
1 fedhvidløg
200 g.gulerødder
1 persillerod
2-3 kartofler
1 porre
10 g.smør
1-2 laurbærblad
1 l.hønsebouillon
0.25 tsk.salt
 lidtpeber
 
 Til pynt:
 den grønne porre top
 


Opskrift:

Pil og hak løg og hvidløg.
Skræl grøntsagerne, og skær dem i tern.
Smelt smørret i en gryde, og tilsæt grøntsagerne. Rør og sauter grøntsagerne i ca 5 min.
Kom bouillonvandet og laurbærblad i gryden. Kæg låg på, og kog suppen i 20 min. til grøntsagerne er møre.
Tag gryden af varmen, og lad den stå i 5 min. og tag laurbærblad op af suppen.
Blænd lidt af suppen af gangen, til det hele er blændet.
Høld suppen tilbage i gryden, og kog den op i 1 min.
Smag til med salt og peber




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 2710 gange,
og udskrevet 35 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu