Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bradepandekage med æbler

Bradepandekage med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Martin bp

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
150 g.smør ell marg
250 g.sukker
2 tsk.Vanillesukker
3 store æg
150 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
5 æbler
1 dl.sukker
1.5 tsk.st kanel
40 g.smuttede mandler finthakket
 
 Endvidere:
1.5 dl.abrikosmarmelade
2 spsk.vand
 


Opskrift:

Opskriften stammer fra et blad, kan ikke huske hvilket. Den er bare så god og den må ikke gå i glemmebogen. Så derfor har jeg skrevet den op til alles bedste, her på dk kogebogen.

Rør dejen sammen og hæld den i en form, ca 2 liter, eller en springform.
Halver æblerne, skræl og udkern dem og skær i tynde både.
Vend dem straks i sukker blandet med kanel og læg dem oven på dejen, tæt sammen.
Tryk æblestykkerne let ned i dejen.
Drys mandlerne over og sæt formen i forvarmet ovn, gerne varmluft, 175 g bages i 40 min.
Bland i mellemtiden abrikosmarmelade med vand i en lille gryde, giv blandingen et lille opkog og gnid den gennem en sigte. Tag kagen ud af ovnen efter 40 min og pensl overfladen med den varme abrikosmasse.
Sæt kagen tilbage i ovnen og bag den i yderligere 5-10 min
Lad den afkøle i formen på en bagerist.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2282 gange,
og udskrevet 28 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu