hvedemel til første del300 g. hvedemel til første del
700
g.
hvedemel (ca) til resten700 g. hvedemel (ca) til resten
Opskrift:
Smuldre gæren sammen med 1 dl mel i en skål, eller lad din røremaskine smuldre det. Hæld lunt vand, sukker og margarine til og rør det sammen imens 2 tilsætter yderligere 2 dl mel. Dejen skal nu være helt jævn og cremet, lad det hvile 15min og tilsæt så yoghurt, salt og mel og ælt til dejen er blød. Den skal være lidt klistret, men stadig slippe når man trykker på den.
Lad dejen hæve et lunt sted til den er dobbelt størrelse.
ælt igen og form boller eller brød og lad hæve 20min. pensel med mælk eller æg og sæt dem direkte i ovnen.
Brødet bages ca 45min ved 210C alm ovn. (Forvarmet)
Boller bage ca. 25min ved 210C alm ovn. (Forvarmet)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7798 gange, og udskrevet 60 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider