Kartoffel-ægsalat

Kartoffel-ægsalat , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 1

SalaterRet : Salater - Salater

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Missjk871

Indsendt :     

Ingredienser:
1 rød peberfrug
 Feta (alt efter hvor meget man elsker feta)
2 Æg
6 store kogte kartofler (hvis danske så med skræl)
0.5 rødløg
0.333 Iceberg salat
 
 Dressing:
3-4 stykker finthakket hvidløg
 salt
0.5 tsk.Sort peter
2 spsk.Olivenolie
2 spsk.Solsikkeolie
 
Opskrift:
Start med at koge kartoflerne. Når de er kølet af, så skæres i de i tern. Hak rød løg, rød peberfrugt og iceberg salat og tilføre det i skålen. Herefter tilføres feta, og æggene pilles og skæres i stykker og tilføres.

Dressingen: Pres hvidløgsstykkerne i en hvidløgspresser (eller fint hakke dem) ned i en skål. Tilsæt herefter olien, salt og peber. Blandt det og tilsæt det til salatblandingen.

Salaten er nu klar til servering, velbekommen





karakterer:
Opskriften er vist 2180 gange,
og udskrevet 63 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu