Start med at koge kartoflerne. Når de er kølet af, så skæres i de i tern. Hak rød løg, rød peberfrugt og iceberg salat og tilføre det i skålen. Herefter tilføres feta, og æggene pilles og skæres i stykker og tilføres.
Dressingen: Pres hvidløgsstykkerne i en hvidløgspresser (eller fint hakke dem) ned i en skål. Tilsæt herefter olien, salt og peber. Blandt det og tilsæt det til salatblandingen.
Salaten er nu klar til servering, velbekommen
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(1 stemmer)
Opskriften er vist 1929 gange, og udskrevet 47 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider