Vindruemarmelade
Hovedingrediens : Bær - Vindruer Indsendt af : Leif B. Larsen Indsendt : |
|
|
Druerne udstenes og lægges i en gryde sammen med sukkeret. Kog i ca 10 min og tag så gryden af varmen.
Når gryden er lidt afkølet (ca 10 minutter) tages druemassen/skaller op af saften med en hulske og puttes i en blender. Tag lidt af gangen og læg et viskestykke over blenderen og hold godt fast, da man risikerer at det sprøjter op ved låget. Den blendede mos/skaller lægges tilbage i gryden med saften og koges op. Melatinen, der blandes med en skefuld sukker, tilsættes, og det hele koger i 2 minutter. Den varme marmelade hældes på atamonskyllede glas og låget sættes på med det samme. Da der mangler lidt hel frugt i marmeladen kan overvejes at tilsætte blåbær eller lignende bær, der koges med de sidste 2 minutter. |
|
Opskriften er vist 44513 gange,
og udskrevet 685 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Birgit F. - 2021-09-18 13:51:11 En rigtig god marmelade af vindruer, jeg tilsatte lidt brombær, det blev rigtig godt😊 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne