Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vindruemarmelade

Vindruemarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 kg

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Leif B. Larsen

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.søde blå vindruer
350 g.sukker
1 tsk.Rød Melatin
 


Opskrift:

Druerne udstenes og lægges i en gryde sammen med sukkeret. Kog i ca 10 min og tag så gryden af varmen.

Når gryden er lidt afkølet (ca 10 minutter) tages druemassen/skaller op af saften med en hulske og puttes i en blender. Tag lidt af gangen og læg et viskestykke over blenderen og hold godt fast, da man risikerer at det sprøjter op ved låget.

Den blendede mos/skaller lægges tilbage i gryden med saften og koges op. Melatinen, der blandes med en skefuld sukker, tilsættes, og det hele koger i 2 minutter.

Den varme marmelade hældes på atamonskyllede glas og låget sættes på med det samme.

Da der mangler lidt hel frugt i marmeladen kan overvejes at tilsætte blåbær eller lignende bær, der koges med de sidste 2 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 31036 gange,
og udskrevet 516 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu