Vindruemarmelade

Vindruemarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 kg

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Leif B. Larsen

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.søde blå vindruer
350 g.sukker
1 tsk.Rød Melatin
 
Opskrift:
Druerne udstenes og lægges i en gryde sammen med sukkeret. Kog i ca 10 min og tag så gryden af varmen.

Når gryden er lidt afkølet (ca 10 minutter) tages druemassen/skaller op af saften med en hulske og puttes i en blender. Tag lidt af gangen og læg et viskestykke over blenderen og hold godt fast, da man risikerer at det sprøjter op ved låget.

Den blendede mos/skaller lægges tilbage i gryden med saften og koges op. Melatinen, der blandes med en skefuld sukker, tilsættes, og det hele koger i 2 minutter.

Den varme marmelade hældes på atamonskyllede glas og låget sættes på med det samme.

Da der mangler lidt hel frugt i marmeladen kan overvejes at tilsætte blåbær eller lignende bær, der koges med de sidste 2 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 44513 gange,
og udskrevet 685 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-09-18 13:51:11
En rigtig god marmelade af vindruer, jeg tilsatte lidt brombær, det blev rigtig godt😊