Iceberg salat snittes fint og bredes ud på en tallerken. Røget laks og æg lægges skiftevis på salaten hele vejen rundt. Asparges og agurk lægges i midten. Laksen pyntes med kaviar(sort).
Kaviar, sennep, purløg, salt, peber og engelsk sauce røres i creme fraichen.
Dressingen serveres til laksesalaten sammen med flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 19291 gange, og udskrevet 458 gange.
Kommentarer
Vivi - 2015-04-01 21:03:44 Jeg mangler oplysning om, hvor meget creme fraiche og ufarvet kaviar, der skal bruges til dressingen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider