Thai Dip Sauce med Ananas

Thai Dip Sauce med Ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Erling Rohard

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 ds.ananas (565 g. inkl. saft)
5 fedhvidløg
 Chilifrugt (friske eller frosne - mængde og type alt efter ønsket styrke)
1 l.vand
1.5 dl.eddike
1.5 spsk.citronsaft
0.5 spsk.salt
500 g.sukker
 evt.Maizena
 Atamon
 
Opskrift:
Kog ananas, hvidløg, chili og vand i 10 min. og blend derpå med en stavblender.
Tilsæt salt, sukker, eddike og citron, kog op, smag til med salt, eddike og citron og afprøv derpå konsistensen - læg en smule på en kold tallerken og se om det løber for tyndt. Tykkelsen kan evt. justeres med Maizena rørt op i vand.

Hæld på rengjorte, skoldede, Atamonskyllede flasker / glas og sæt prop eller låg på straks. Evt. kan man efter lidt nedkøling tilsætte en smule atamon.

Server koldt til thaifood, f.ex. miniruller og dybstegte rejer med ris


karakterer:
Opskriften er vist 2280 gange,
og udskrevet 79 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu