Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Thai Dip Sauce med Ananas

Thai Dip Sauce med Ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2.5 Liter

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Erling Rohard

Indsendt :





Ingredienser:
1 ds.ananas (565 g. inkl. saft)
5 fedhvidløg
 Chilifrugt (friske eller frosne - mængde og type alt efter ønsket styrke)
1 l.vand
1.5 dl.eddike
1.5 spsk.citronsaft
0.5 spsk.salt
500 g.sukker
 evt.Maizena
 Atamon
 


Opskrift:

Kog ananas, hvidløg, chili og vand i 10 min. og blend derpå med en stavblender.
Tilsæt salt, sukker, eddike og citron, kog op, smag til med salt, eddike og citron og afprøv derpå konsistensen - læg en smule på en kold tallerken og se om det løber for tyndt. Tykkelsen kan evt. justeres med Maizena rørt op i vand.

Hæld på rengjorte, skoldede, Atamonskyllede flasker / glas og sæt prop eller låg på straks. Evt. kan man efter lidt nedkøling tilsætte en smule atamon.

Server koldt til thaifood, f.ex. miniruller og dybstegte rejer med ris




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1401 gange,
og udskrevet 31 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu