Chilipasta 2

Chilipasta 2, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Daddyone

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200-250 g.stærk chili (fx fatalii / 7 pot / habanero)
500 g.Snackpeber
200 g.løg
5 fedhvidløg
2 spsk.rapsolie
1 ds.flåede hakkede tomater
140 g.tomatpasta
1.5 dl.æbleeddike eller hvidvinseddike
1 spsk.spidskommenpulver
1 spsk.salt
0.5 spsk.hel spidskommen
 Saft + revet skal fra 2 øko-citroner
1 spsk.flydende sødemiddel (eller 100 g sukker)
3 tsk.Atamon
 
Opskrift:
Chili, snackpeber, løg og hvidløg hakkes groft, og svitses i olien i en gryde.
Når løgene er klare tilsættes hakkede tomater, tomatpasta, eddike, spidskommenpulver og salt.
Lad blandingen stå og småkoge mindst 30 minutter.
Hak det hele med en stavblender. Stop når du har en tyk grød uden for store chilistykker, men inden det hele bliver alt for moset. Lad det koge endnu 10 minutter.
Sluk for varmen.
Tilsæt citronsaft og -skal, hel spidskommen, sødemiddel (bruger du almindelig sukker, skal det koge sammen med de øvrige ingredienser) og atamon.
Rør godt rundt, og fyld pastaen på glas, du tager direkte op af kogende vand. Sæt de ligeledes kogte låg på glassene med det samme.





karakterer:
Opskriften er vist 6813 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-09-27 06:30:24
utrolig velsmagende og let at lave. Jeg bruger bare de chili jeg lige har.